Változás! Már szerdától hozzájuthat az újságárusoknál a legfrissebb 168 Órához!

A győri önkormányzati lapban folyamatosan hirdetik a Borkai Zsolt utódjának szánt fideszes képviselő rágótablettáit

2019. november 18. 16:20 - szerző: 168 Óra

A győri önkormányzat ingyenesen terjesztett hetilapjában, a Győr Plusz nevű újságban egész évben hirdetik Dézsi Csaba András fideszes önkormányzati képviselő és polgármester-jelölt narancsízű étrend-kiegészítő rágótablettáját és mesekönyvét – vette észre a napi.hu.

szexbotrányba és korrupciógyanús ügyekbe keveredett Borkai Zsolt utódjának szánt Dézsi Csaba András a helyi kórház kardiológus professzora.

A hirdetésekben nem közlik az olvasókkal, hogy a tablettákat gyártó és reklámozó professzor fideszes képviselő a helyi közgyűlésben.

– Ezek a tabletták először nekem készültek. Rájöttem, hogy ha az én panaszaimat megoldja a tabletta, akkor másokon is  tudok vele segíteni – meséli az interjú formájában megjelent hirdetésben Dézsi Csaba András. A saját márkanevű készítmények leginkább magnéziumot, B6 és E-vitamint és Q10 koenzimet tartalmaznak. Cége, a Heart Care Kft. tavaly 40,6 millió forint árbevétel mellett 25 millió forint profitot ért el, és évről évre egyre jobban teljesít.

A győri önkormányzati lap november 15-i példányában egy interjú olvasható az orvossal, a lap végén pedig az általa írt mesekönyvet, a Gerzson és Pankát reklámozzák. A mese rendszeresen megjelenik a Győr-Moson-Sopron megyei Kisalföld napilapban is, az újságot a kormányközeli Mediaworks Hungary Zrt. adja ki.