Uszító Fidesz-fórum Angyalföldön: a migránsok Georg Spöttle szerint gyerekeket erőszakolnak, belecsinálnak a medencébe és büdösek

2019. szeptember 20., 10:41

Szerző:

A migránsok bűnözők, analfabéták, belecsinálnak a medencébe, miközben gyerekeket erőszakolnak. Az ellenzéki vezetők drogosokat, migránsokat és melegbárokat akarnak – fejtette ki nagyívű gondolatmenetét Georg Spöttle egy fideszes lakossági fórumon. Az eseményről az Index számolt be.

A kormánypártok hosszú ideje nem tudják bevenni Angyalföldet, Tóth József MSZP-s polgármester 1994 óta vezeti a XIII. kerületet. A fideszes fórum sztárvendége az ufóhívő biztonságpolitikai szakértő, Georg Spöttle volt, akit a Fidesz–KDNP Szentesen indít jelöltként.

Fotó: Youtube

Spöttle levezette, hogy mi a különbség a fideszes és a nem fideszes városvezetők között. Szerinte a fideszes kerületvezetők fejlődést, munkahelyeket, hagyománytiszteletet, tisztaságot, rendet biztosítanak, míg az ellenzéki vezetők megszüntetik a munkahelyeket, és drogosokat, migránsokat és melegbárokat akarnak.

Beszélt arról is, hogy milyenek a migránsok Németországban:

  • Szólnak hozzájuk németül, nem értik meg.
  • Semmilyen végzettségük nincs. Sokaknak általános iskola sem, analfabéták alapjáraton.
  • Szükségkonténerbe teszik be őket, nyolcadmagukkal laknak, és ebből négynek büdös a lába.
  • A migránsok által elkövetett bűncselekmények száma emelkedett, 750 ezer bűncselekményt követtek el, „az idióta németek ugyanennyit elkövetnek, de 50 százalékkal kevesebb bűncselekmény lenne, ha ezek nem mentek volna oda”.
  • 2750 nemi erőszakot követtek el, kiskorúakat erőszakolnak meg.
  • Megnyitottak egy német strandot a migránsoknak, akik bementek és megerőszakolták a gyerekeket, és a vízbe is „belecsináltak”.
  • Merkel este egy hideg sör után nyilván azt mondogatja: „Ha nincsenek a magyarok, a szaracénok megettek volna minket.”

Előadása végén szóba kerültek a momentumosok is. Spöttle megjegyezte, hogy

a momentumosoknak nincs válla, és megkérdezte, hogy a szüleik vajon elvesztettek-e egy fogadást Istennel.

Spöttle szerint nem szabad az ellenzékre szavazni, azt sem tudja, hogy ki szavaz már egyáltalán ellenzéki jelöltre, hiszen „ezek bohócok, szerencsétlen figurák, tanulatlanok, rohadt komcsik”. Aki pedig rájuk szavaz, annak szerinte annyi esze van, mint egy marék lepkének. Véleménye szerint már annyira kínos, hogy nincs ellenzék, hogy

„egyszer majd arra ébredünk, hogy háromharmad van”.

Előadása végén a résztvevők kérdezhették is őt. Arra a kérdésre, hogy mikor lesz újra miniszterelnök Matteo Salvini, Spöttle elmesélte, hogy két pezsgőt hűtött be előre. Az egyiket Salvini megválasztásakor fogja kibontani.

– A másikat egy nagyon öreg amerikai milliárdosnak hűtöttem be, tudják, aki nagyon öreg

– szólt ki közönségének a Fideszes jelölt.