Fiala folytatja! Jancsi holnap is felkel

2020. december 22., 08:56

Szerző:

Folytatja a műsorát Fiala János, az ATV volt műsorvezetője, aki a 168 óra weboldalára és közösségi média felületeire költözik a Keljfeljancsival. A közel 20 éves betelefonálós műsor az új felületen is a régi marad, viszont a Facebook élőnek hála, Fiala a kommentekre is reagálni tud. A műsorvezető egy nap szünetet sem tart, december 23-án reggel 6 óra 30-tól már látható lesz a műsora a 168 óra felületein.

Fiala János botrányoktól nem mentes, szabadelvű ítélőszékként is emlegetett műsora felköltözik a közösségi média csatornáira, a Keljfeljancsi a 168 óra FacebookjánInstagramján és weboldalán, valamint a Youtube csatornáján is látható december 23-án reggel élőben, 6.30-tól.

„János olyan személyiség, akire – ha szereti az ember, ha nem – oda kell figyelni. Azt, gondolom, hogy izgalmas tartalom előállításához izgalmas személyiségekre van szükség, még akkor is, ha ez olykor konfliktusokkal jár. A megújuló 168 óránál már hónapok óta fejlesztettük a jövőévben induló audiovizuális tartalmainkat, mikor hallottuk, hogy Fiala elérhető. Részünkről nem volt kérdés, hogy próbáljunk meg együtt dolgozni.” – mondta el Milkovics Pál, a 168 óra tulajdonosa.

A folytatással kapcsolatosan Fiala János megjegyezte: „Az ember egyik nap bejelenti, hogy elmegy, és a másik nap befut egy telefon. Elmondtam Pálnak, hogy hány olyan ember van, aki szerintem nálam alkalmasabb, majd elmeséltem mindazt, ami velem kapcsolatban negatív, és kiderült, hogy ezekkel együtt is velem szeretne dolgozni. Ezen csak csodálkozni tudtam. Egyszerre van bennem őszinte öröm és kétségbeesés, de összességében ez egy nagyon nagy lehetőség, igyekszem a szerencsémet nem elveszteni!”

A műsort itt lehet elérni szerda reggel,

a Pesti Hírlap kedd délután megjelenő számában pedig interjú is olvasható majd Fiala Jánossal.

15:24

A figyelőszolgálatban részt vevő orvosok jelentései alapján április 15. és 21. között 9200-an fordultak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel - közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) a honlapján csütörtökön közzétett jelentésében. Akut légúti fertőzéssel 132 800 ember kereste fel orvosát. A tájékoztatás szerint az influenzaszerű megbetegedéssel orvoshoz fordulók 31,6 százaléka gyerek, 33,5 százaléka 15-34 éves, 24,4 százaléka 35-59 éves, míg 10,5 százaléka a 60 éven felüliek korcsoportjába tartozott.