Fiala a 168 Óra online-on

2021. január 5., 12:55

Szerző:

Folytatja a műsorát Fiala János, az ATV volt műsorvezetője, aki a 168 óra weboldalára és közösségi média felületeire költözik a Keljfeljancsival.

A közel 20 éves betelefonálós műsor az új felületen is a régi marad, viszont a Facebook élőnek hála Fiala a kommentekre is reagálni tud. A Keljfeljancsi a 168 óra Facebookján, Instagramján és itt, a weboldalán, valamint a Youtube csatornáján is látható január 11-től minden reggel élőben, 6.30-tól. „János olyan személyiség, akire – ha szereti az ember, ha nem – oda kell figyelni. Azt, gondolom, hogy izgalmas tartalom előállításához izgalmas személyiségekre van szükség, még akkor is, ha ez olykor konfliktusokkal jár” – nyilatkozta az új műsorról Milkovics Pál, a 168 óra tulajdonosa.

A műsort a 168 Óra Facebook-oldalán lehet követni, az első, december 23-án sugárzott adást egyébként itt lehet visszanézni/hallgatni:

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.