A momentumos képviselő szigorúan megintette a Kutyapártot, mert a sas és a griff helyére két ebet rajzoltak Ferencváros ősi címerébe

2020. május 12., 17:35

Szerző:

„Nálunk a Momentumban az ars poetica, hogy a korrupciónak nincs színe. Lopás lenyúlni a címert és a szlogent és azt publikálni egy nyilvános felületen? Igen. Mint képviselőtársad és mint szavazód arra kérlek , hogy ne csak a »rohadt narancs« eltávolításánál legyél aktív, tisztakezűségedet mindenkor és mindenkivel szemben őrizd meg, ha be akarnák piszkolni”

– írta Takács Zoltán, a Momentum ifjú ferencvárosi önkormányzati képviselője, miután a Magyar Kétfarkú Kutya Párt társelnöke, Ferencváros alpolgármestere, Döme Zsuzsanna alaposan átrajzolva tette közzé közzé Facebook-oldalukon Ferencváros címerét.

Így:

Fotó: Facebook/MKKP

Nem ez az első alkalom, hogy a Kutyapárt összekülönbözik valamely hivatalossággal egy helyi címer miatt. A párt Szentendre címerébe ugyancsak egy kutyát telepített, amely egy keresztet cipelő báránytól vette el a pozícióját. Az az akkori polgármester feljelentést tett a bárány személyiségi jogainak megsértése miatt, de a pert a város másodfokon is elvesztette.

(A 444 nyomán) 

A Závecz közvélemény-kutatása szerint Magyar Péter pártjának EP-listája a kutatás első felében jelentősen megelőzött minden ellenzéki pártot a DK–MSZP–Párbeszéd kivételével, így a harmadik helyen szerepel a rangsorban. A teljes lakosság 11%-a, a biztos szavazók 14%-a voksolna rá.