Elhagyta a barátnője, lövöldözni kezdett

Volt barátnője és annak férjének albérletében. 

2020. december 6., 12:35

Szerző:

Nem tudta megemészteni, hogy vége lett rövid idejű kapcsolatának, azért K. János december 2-án elment volt barátnője és férje dunaharaszti albérletébe. Ott vita, majd dulakodás kezdődött, írja a rendőrség, K. János pisztolyt rántott, és lövéseket adott le - az ágyat és a falat találta el.

A férj megpróbálta kicsavarni a kezéből a fegyvert, végül a szomszédok segítettek lefegyverezni a szakítást elfogadni nem képes lövöldözőt. Egy szobába zárták, és kihívták a rendőrséget. Nekik K. János tagadta a lövöldözést, sőt azt mondta, fegyvere sincs. Amiről a rendőrök azt mondják, emberi élet kioltására képes éles lőfegyver. K. Jánost letartóztatták, emberölés gyanújával indult eljárás ellene. 

 

 

10:00

Mától kaphatják meg a jelöltek és jelölőszervezetek a választási irodáktól az ajánlóíveket a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, a nemzetiségi önkormányzati képviselők, valamint az Európai Parlament (EP) tagjainak választásán induláshoz.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.