Felmatricázzák a Fidesz irodáit, csak hogy mindenki tudja: az egy „kivándorlást támogató szervezet”

2018. június 16., 09:35

Szerző:

Szombat délután kettő órára országos matricaosztást hirdetett meg a Magyar Kétfarkú Kutya Párt a fővárosi Moszkva (Tarlós István szerint Széll Kálmán) térre. „Mindenki vihetne a saját kerületébe a kivándorlást támogató irodák megjelöléséhez” matricát,vetették ugyanis fel a Kétfarkúak, miután pénteken hatalmas sikerként akciót indítottak Hollik István nyomán.

Megírtuk: a magát kereszténydemokratának nevező politikus civil szervezetek irodáinak a kapujában felragasztott matricákkal támadott az elmúlt napokban. A KDNP-frakció szóvivője (aki egyébként a Fidesznek is tagja) elsőként az Amnesty International irodájánál helyezett el egy megbélyegző matricát. De Hollik meglátogatta a Menedék Egyesületet is, ott is megbélyegző matricát ragasztva ki, holott a Népszínház utca 16. szám alatti ház egy csillagos ház. Utóbbi tette miatt az OSA Archívum is tiltakozott.

A matricázásra most a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) Facebook-oldala szerint mások is reagáltak, az erzsébetvárosi és a hegyvidéki Fidesz-irodákat is megjelölték. Így lett a Fideszből „kivándorlást támogató szervezet”:

A matricaháború tehát, úgy tűnik, még csak most kezdődik.

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.