Felkavaró nyilatkozattal állt elő Orbán Viktor Kisbéren

2018. március 21., 20:08

Szerző:

Mielőtt (vagy miután) elvegyült a megszeppent óvodások között, Orbán Viktor meglepő fordulatokkal teli nyilatkozattal lepte meg Kisbéren (Komárom-Esztergom megye) a Híd Televízió munkatársát.

Egyebek mellett elmondta:

  • a kérdés az, hogy nemzeti kormány lesz-e vagy pedig Soros György jelöltjei fognak kormányt alakítani.
  • Magyarország egy értékes ország, másoknak is fáj rá a foguk, különösen most, hogy az ország egy átmenő útvonala volt a délről érkező migránsáradatnak, de Magyarország a kerítésével megvédte saját magát, és megakasztotta a migrációs hullámot. 
  • Vannak olyan, elsősorban Soros György birodalmához tartozó szervezetek, amelyek ma azon dolgoznak, hogy lebontsák a határkerítést, Magyarországból pedig bevándorlóországot csináljanak.
  • Ha bevándorlóország leszünk, akkor nem Magyarország lesz az első, hanem majd a migránsok meg a bevándorlók meg Soros György tervei,
  • de mi azt szeretnénk, ha továbbra is azok lennének többségben Magyarországon, akiknek Magyarország az első.

Orbán Viktor egyébként „tavaszi hadjáratnak" nevezte el a Fidesz választási kampányát. 

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.