Folytatódik a titánok harca: Puzsérék feljelentik Berkit, aki szerintük nem maga szerezte az ajánlásait

2019. szeptember 13., 15:59

Szerző:

„A mai napon fellebbezéssel éltünk a Fővárosi Választási Bizottságnál és feljelentést tettünk a rendőrségen Berki Krisztián ajánlásgyűjtése és az ajánlások eredetének megkérdőjelezhető tisztasága miatt" – jelentették be a médiacelebhez kapcsolódó Sétáló Budapest 2019 Facebook-oldalon. 

Puzsér Róbert stábja azért jelenti fel Berkit, mert szerintük nem szedhettek össze ennyi aláírást ennyi idő alatt:

A két főpolgármeter-jelölt viszonya az elmúlt napokban csúnyán elmérgesedett. Puzsér tegnap tudatta, hogy hárommillió forintért hajlandó leülni Berkivel egy tévévitára, mire Berki ma udvari bolondnak, ingyenélőnek, lúzernek és férfiatlan szerencsétlenségnek nevezte ellenfelét. 

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.