Farkas Flórián nem mondatná le a fideszes Pócs Jánost a cigányok elégetésével viccelődő videója miatt

2019. április 1., 14:50

Szerző:

Farkas Flóriánt az ATV kérdezte hétfőn a parlamenti folyosón, hogy mit szól fideszes kollégája kazános videójához. Korábban a 444.hu számolt be egy videofelvételről, amelyen Pócs János fideszes országgyűlési képviselő azzal fenyegeti egyik alkalmazottját, aki egy kazánban ül, hogy alágyújt, amiért rosszat tett. A videót a Herbal Reality YouTube- csatorna publikálta.

A 2008-ban készült felvételen a kazánban ülő férfi elmondja, hogy azért került oda, mert „megivott egy fél decit”. Majd Pócs János azt mondja, itt égeti el a cigányokat, akikre haragszik. Végül meggyújt egy papírt, majd rácsukja a kazán ajtaját az ordibáló férfira.

Fotó: Facebook/Orbán viktor

Farkas Flórián a Fidesz országgyűlési képviselője, ám önálló válasz helyett a Fidesz kiadott egy közleményt helyette, amiről azt mondta, teljesen egyetért vele.

Arra, hogy Pócs Jánosnak nem kellene-e lemondania a mandátumáról, Farkas Flórián mosolyogva azt válaszolta: nem.

Tegnap 16:25

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.