Rendszeresen lopta a más fáját az erdőről a herendi férfi, pusztán meggondolatlanságból

2020. október 31., 14:58

Szerző:

Ismeretlen tettes a Veszprém megyei Nagyvázsony külterületén a helyben kitermelt, de onnan még el nem szállított tűzifából több tízezer forint értékben lopott - jelentették a rendőrségnek október 29-én.

A rendőrök még aznap azonosították a feltételezett elkövetőt, és a 49 éves herendi lakost otthonában elfogták. A férfit előállították,  kihallgatták. A tettes elismerte a bűncselekmény elkövetését, és elmondta azt is, hogy egyáltalán nem volt rászorulva a tüzelőre, csupán meggondolatlanságból vitt el belőle több alkalommal.

Íme a zsákmány:

Fotó: police.hu

 

A férfi ellen lopás megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.

A gyanúsított udvarában az eltulajdonított tűzifát maradéktalanul megtalálták, melyet lefoglaltak és pénteken visszaadták a sértettnek - jelentette a Police.hu.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.