Facebookon mondott köszönetet az őt támogatóknak Judith Sargentini

2018. szeptember 19., 13:28

Szerző:

„Nagy köszönet mindenkinek, aki támogató üzenetet küldött és az összes kollégámnak az Európai Parlamentben, akik megszavazták a jelentésemet. Tudom, hogy ez új lendületet fog adni a magyaroknak, hogy kiálljanak egy olyan ország mellett, ahol mindenki félelem nélkül elmondhatja a véleményét. Egy olyan demokráciáért, amelybe minden magyar állampolgár beletartozik” - írta Judith Sargentini Facebook-oldalán, amelyhez egy olyan transzparens képét csatolta, melyen magyarul mondanak neki köszönetet. 

Történt mindez azután, hogy a Magyar Idők kedden megírta, hogy Soros György után a nevét viselő jelentés miatt a zöldpárti holland EP-képviselőt, Judith Sargentinit veszi célkeresztbe az Orbán-kormány következő kampánya, és kedd délután már meg is jelent egy videó a kabinet Facebook-oldalán azzal a felkiáltással, hogy a bevándorláspárti erők el akarják hallgattatni Magyarországot. 

 

2024. április 20., 10:00

Mától kaphatják meg a jelöltek és jelölőszervezetek a választási irodáktól az ajánlóíveket a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, a nemzetiségi önkormányzati képviselők, valamint az Európai Parlament (EP) tagjainak választásán induláshoz.

2024. április 19., 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

2024. április 19., 17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.