Ezt senki nem látta előre, Márki-Zay Péter és Kész Zoltán váratlanul összefutott Habony Árpáddal Washingtonban

2019. május 13., 22:22

Szerző:

Nem sokkal az előtt, hogy Donald Trump amerikai elnök a Fehér Házban fogadta Orbán Viktort, a Mindenki Magyarországa Mozgalom két vezetője az amerikai külügyminisztériumban tárgyalt, a találkozójukon után pedig  összefutottak Habony Árpáddal egy washingtoni utcán – derül ki Kész Zoltán Facebook-posztjából. A rejtélyes miniszterelnöki tanácsadó éppen Lánczi Tamással szállt be egy kocsiba. Márki-Zay és Kész odament hozzájuk egy kézfogásra, utána viszont Habony kiadta az utasítást a sofőrnek, hogy induljon el a kocsival. „Mindig öröm összefutni magyarokkal külföldön” – kommentálta Kész Zoltán a találkozót. A pillanat hevében csak Habony és Lánczi kocsiját sikerült lefényképeznie.

Habony Árpád feltűnése Washingtonban azért figyelemre méltó, mert Orbán Viktor azt állítja, hogy semmiféle hivatalos kapcsolatban nincs vele. Ezt a miniszterelnök még 2015-ben mondta, azt pedig, hogy ma már enyhén szólva nem igaz, alátámasztja, amit a Népszava szellőztetett meg hétfőn,vagyis hogy Habony Árpád folyamatos kapcsolatban áll, rendszeresen tárgyal David Cornstein amerikai nagykövettel.

 

 

17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

15:25

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.