Megszólalt a rendőrség székházában megvert ezredesnő, sok hasonlóságot lát a bujáki nő bántalmazásával

2019. november 15., 09:45

Szerző:

Egyelőre nem hallgatták ki az ezredesnőt, aki feljelentette a rendőrség egyik csúcsvezetőjét, mert a férfi megverte. A gyanú szerint a vezérőrnagy a rendőrség Teve utcai székházában, egy irodában többször megütötte a nőt, miután az véget vetett titkos kapcsolatuknak. Az áldozat az ATV Híradónak nyilatkozott három és fél hónappal a történtek után.

„Ököllel belevágott a karomba. Kiabált, hogy nem állsz meg és rácsapott a nyakamra, és akkor ott elkezdett rángatni. Rálépett a jobb lábamra, de úgy, hogy tiszta zúzódás lett a lábfejem” – elevenítette fel a történteket a rendőrnő, aki azt mondta, két évvel a titkos viszonyuk után, idén nyáron durvult el a helyzet köztük, miután a nő bejelentette, hogy szakítani akar.

Az ezredes augusztus elején az országos rendőrfőkapitánynak is jelezte, hogy közvetlen felettese megütötte. Másnap az ügyfélkapun keresztül tudta meg, hogy átrendelték egy másik egységhez. Azt mondja, azóta semmilyen előrelépés nem történt az ügyében. Egyelőre az ügyészségi vizsgálat folyik, de az is csak a nő magánindítványa miatt. Azt mondja, nagyon sok hasonlóságot lát a Bujákon múlt héten összevert Orosz Bernadett esetével, aki volt barátja, egy nyugalmazott alezredes bántalmazott. Mindkét esetben a nő mondta ki a végső szót és ő szakított a férfival, akik ezt nem tudták megemészteni.

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.