Európai szintre emelte a migránsozó propagandát a kormány

2018. október 13., 15:24

Szerző:

Ideje felrázni Brüsszelt! – üzeni a kormány Euópának szánt kampányvideója, amiben amúgy a Strasbourgban, az Európa Pprlamentben dolgozó Guy Verhofstadt, a liberális frakció vezetője a fő célpont – szúrta ki a 444 a videót megosztó Kovács Zoltán kormányszóvivő Facebook-oldalán

A rövid videó egy cseppet visszafogottabb a hazai piacra szánt propagandánál. Felsorolják benne, hogy hány migráns érkezett Európába 2015 óta, azóta nőt a támadások száma a és a bűnözés, de az nem hangzik el, hogy ez mind a migránsok miatt. Persze úgyis érti, aki akarja. Mindezek miatt pedig az egyik fő felelős, Guy Verhofstadt, aki még töübb idegent akar betelepíteni, Ennek alátámasztására kétszer is bevágnak tőle egy szövegkörnyezetből kiemelt félmondatot, miszerint szükségünk van a migrációra.

Egy árnyalattal enyhébb a nemzetközi fogyasztásra szánt üzenet is. Az itthoni „Ez felháborító” és „Ez veszélyes” helyett nagy piros alapon azt üzenik, hogy t„his is reckless”, azaz „ez meggondolatlan”.

 

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.