Esztergomban is megvalósult a teljes ellenzéki összefogás az őszi önkormányzati választásokra

2019. június 18., 20:10

Szerző:

Hétfőn bemutatkozott a Cserép János független esztergomi polgármesterjelölt és csapata. Cserép mögé beállt az összes ellenzéki párt (DK, Momentum, MSZP–P, Jobbik, LMP), és országos szervezetek (Mindenki Magyarországa Mozgalom, Európai Baloldal) is támogatják - írta az Index.

Az összefogó ellenzéki pártok és szervezetek egyértelművé tették, hogy a lakosokkal közösen fogják elkészíteni a polgármesterjelölt és a képviselő-jelöltek programját, mert egy olyan tervre van szükség Esztergomban, ami a helyiek problémáival foglalkozik és kínál rá megoldást, áll a szervezet közleményében.

Fotó: cserepjanos.hu

 

Cserép János esztergomi születésű és ott is élő, négygyermekes családapa, egyébként informatikai vállalkozó, a Szeretgom.hu helyi oldal alapítója, civil aktivista. Lassan tíz éve azért dolgozik, hogy fényt derítsen a várost érintő visszaélésekre, korrupciós ügyekre, a város problémáira, és lehetőséget adjon arra, hogy az emberek hallathassák a hangjukat, elmondhassák a véleményüket – írja az indulását bejelentő ellenzéki sajtóközlemény.