Esélyes, hogy megint letiltják az állami rádiók Fluor Tomi dalait

2018. október 7., 08:29

Szerző:

Fluor Tamás Twitteren osztotta meg, hogy nem ért egyet a török elnök hétfői budapesti látogatásával.

„Ez a szardarab Erdogan igazán kieshetne véletlen egy ablakon, ha már így meglátogat minket” – írta a Wellhello alapítója, a bejegyzést a 444.hu vette észre elsőként.

Noha azt pontosan nem tudni, mivel váltotta ki Fluor haragját a török elnök ennyire, Erdogan látogatásáról már mi is írtunk. Nem elfeledendő az sem, hogy Orbán Viktor kormányfőt szoros barátság fűzi a török diktátorhoz.

Fluor egyébként akaratán kívül részese lett a kormánypropaganda által indított, nyilvánvalóan anyagi forrásokra pályázó, úgynevezett kultúrharcnak. Ismert az is, Fluor Tomi a Petőfi TV élő adásában egy nem vele készített interjú közben bekiabálta, hogy „Soros György”, ezután pedig a Petőfi Rádió nem játszotta az együttes számait egy darabig.

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.