Feljelentést tett a mozgássérült férfi, akit egy fekete Mercedes sofőrje ütött le a szántódi parkolóban

2020. január 7., 11:57

Szerző:

Az ATV Híradójának mesélt az őt érő támadásról az a kerekesszékes férfi, akit egy autós ütött le egy áruház parkolójában.  Az egykori MDF-es Herényi Károly Facebook-oldalán számolt be arról, hogy Szántódon a parkolóban egy fekete Mercedesben várakozó fiatalember bántalmazta az egyik barátját, Simon Józsefet, aki azt kérte számon a luxuskocsi sofőrjén, hogy van-e rokkantkártyája, ha már mozgásukban korlátozottaknak fenntartott helyen parkolt.

Simon József évekkel ezelőtt vétlen résztvevője volt egy balesetnek. Sérülései olyan súlyosak voltak, hogy teljesen lebénult. Ha nehezen is, de nem régóta újra tud járni. Erősen sántítva érkezett a szántódi áruházba is, ahol egy luxusautó állt a rokkantaknak fenntartott parkoló helyen. A kocsi vezetőjét arra kérte, hogy ha jogosult, tegye ki a parkolókártyáját. Ettől gerjedt haragra a másik sofőr.

– Elindult arra felém, hogy a jó büdös kurva anyádat, hát mit képzelsz te? Lefényképezted az autómat, agyonütlek, Mondom neki, hogy dehogy üt le engem, miért ütne agyon? Mondja, lefényképezted az autódat a büdös kurva anyádat, agyonütlek, és akkor még egyszer mondom neki, hogy nem üt maga agyon engem fiatalember és erre egy hatalmas nagy ütést éreztem és összeestem

– mesélte Simon József.

A férfi feleségét telefonon hívták, hogy baj van. Az asszony nagyon megijedt, mert férjére a baleset óta nagyon kell vigyázni. – 100 százalékos rokkant egy hatalmas balesetből kifolyólag és attól féltem, hogy megüti a nyakát, meg, hogyha elesik, akkor mondták már telefonban, hogy eldőlt, mint a zsák – árulta el az asszony. – Sérüléseim miatt nem tudtam felállni, segítettek. Ez a hölgy gyorsan bedobált mindent a kocsinak a hátuljába és nagy sebességgel elhajtottak innen a parkolóból – mondta Simon József.

Az esetet az áruház kamerái rögzítették. A felvételeket a rendőrség már vizsgálja, mert a megvert férfi feljelentést tett.