Változás! Már szerdától hozzájuthat az újságárusoknál a legfrissebb 168 Órához!

Origo: elraboltak és megerőszakoltak egy 15 éves lányt Érden, a rendőrség nyomoz

2020. június 30. 08:11 - szerző: 168 Óra - forrás: Origo

Elraboltak és megerőszakoltak egy 15 éves lányt Érden – értesült az Origo, amely meglepően részletes információkat közöl a sokkoló esetről. A portál szerint a lányt betuszkolták egy autóba, aztán „elvitték valahova majd megerőszakolták. Ezek után kitették az egyik helyi utcában és ott hagyták”.

A portál úgy tudja, a lány anyja már hétfő reggel bejelentette az eltűnést a rendőrségen, mivel gyermeke nem jelent meg az üzletben, ahol a gyakorlatát tölti. Társai és a hatóságok is keresni kezdték. Az Origo arról is ír, hogy a rendőrséget fel is hívta valaki,

hogy a lányt egy érdi étterem előtt rakták kocsiba,

és közölte a hívó, hogy elvitték és megerőszakolták. A hívó azt is tudni vélte, hogy a támadók a Néra utcánál tették ki, ahol valószínűleg a járókelők találtak meg. A ruhája szakadt volt és felületi sérülések látszódtak rajta, az Origo úgy tudja, hogy a ruhája véres volt. 

Az esettel kapcsolatban a rendőrség azt közölte, hogy hétfőn fél ötkor kaptak hasonló tartalmú bejelentést, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság megkezdte a körülmények tisztázását. A lány meghallgatása és orvosi vizsgálata folyamatban van.