Bestiálisan megerőszakolta az ismerősét egy férfi Borsodban, a nő reggelre alkoholmérgezésben meghalt

2019. október 22., 09:43

Szerző:

Különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Szerencsi Járási Ügyészség egy 51 éves férfi ellen, aki bestiális módon erőszakolt meg egy nőt a Borsod megyei Erdőbényén.

A vádlott tavaly július közepén késő délután azzal a céllal kereste meg nő ismerősét, hogy szexuális kapcsolatot létesítsen vele. Korábbról úgy tudta, hogy a nő könnyebben kapható erre, ha ivott, ezért egy liter pálinkát és két liter sört vitt magával.

A töménnyel csak a nőt kínálta, aki az egy liter nagy részét meg is itta, míg a férfi sörözött. A nő alaposan leittasodott, és már védekezésre képtelen állapotban volt, amikor a férfi közösült vele. Az aktus közben

„a nőt szemérem részén és test szerte, több esetben olyan durván megharapta, hogy kiterjedt hámhorzsolásos és zsírszövet roncsolásos sérüléseket okozott.”

Ezek a sérülések nyolc napon túl gyógyultak volna, elszenvedésük pedig „az átlagost meghaladó testi és lelki gyötrelemmel járt.” A férfi az aktus után a nő lakásában aludt, reggel pedig elment. Szerinte a nő is felkelt és a még megmaradt pálinkát megitta, majd visszafeküdt aludni. Ez utóbbit nem lehetett megcáfolni.

A nő sérüléseinek esetében azonban azért van feltételes módban a gyógyulás időtartama, mert reggelre meghalt alkoholmérgezésben. A postás talált rá.

Az ügyészség a letartóztatásban lévő – egyébként különös és többszörös visszaeső – vádlottal szemben fegyházbüntetést és mellékbüntetésként közügyektől eltiltást indítványozott.

Erdőbénye
Fotó: Forrás: Wikipédia

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.