Érden is megvan a közös ellenzéki polgármester-jelölt, közös képviselőjelölteket is indítanak a város körzeteiben

2019. július 24., 17:20

Szerző:

Közös polgármesterjelöltet és minden választókörzetben egyetlen egyéni jelöltet indítanak a fideszes riválissal szemben Érden az ellenzéki pártok. A közös polgármester-jelölt Csőzik László ügyvéd – írja a Népszava.

A választási szövetséget a Civil Érdek, Érdi Bőtermő, Lokálpatrióta és Érdekvédelmi Egyesület (Meggyesek), a DK, a Jobbik, a Közéleti Kerekasztal, az LMP, az MSZP, a Mindenki Magyarországa Mozgalom és a Momentum alkotja.

– Hosszas egyeztetések és néha hihetetlen kompromisszumokon keresztül sikerült eljutni oda, hogy a város történetében először mindenki egy csapatot alkot, egy közös célért dolgozik

– mondta Csőzik László.

Fotó: Faceboook

Hozzátette, hogy programjuk közös munka eredménye, amit egy független, a városhoz és az ott élők igényeihez közel álló civil ember koordinál velük, a szövetséggel szorosan együtt dolgozva.

 

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.