Változás! Már szerdától hozzájuthat az újságárusoknál a legfrissebb 168 Órához!

Az Európai Néppárt logójával ellátott kabátokban és sapkákban gyűjtik a fideszesek az aláírásokat

2019. április 6. 14:42 - szerző: 168 Óra

A Fidesz is elkezdte ma gyűjteni az aláírásokat az európai parlamenti választásokhoz. A standoknál viszont aktivistáik meglepő módon csupa olyan holmit viselnek, amin rajta van a fideszes média által nemrég patás ördögnek kikiáltott Európai Néppárt logója. A 444.hu vette észre, hogy a fideszes képviselők által posztolt fotókon csak úgy hemzseg az EPP logó.

Miután 13 párt kezdeményezte a Fidesz kizárását a Néppártból, március 20-i ülésén az EPP közgyűlése megszavazta, hogy vizsgálatot indítanak a Fidesszel szemben, a vizsgálat idejére pedig felfüggesztik a magyar kormánypárt tagságát.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter ígérete ellenére a magyar kormánypárt mégsem lépett ki a pártszövetségből, pedig erre még a döntés előtt a kormány szócsöve is felszólította a pártot.

A ma közzétett fotók alapján a fideszes aktivisták mégis dúskálnak az EPP logójával ellátott kabátokban, sapkákban, pólókban és táskákban. Kabátból van kék és narancssárga is. A 444.hu egész gyűjteményt állított össze a képekből, mi ebből kettőt közlünk.

Horváth László Gyöngyösön gyűjt
Fotó: Facebook/Horváth László
Érd sem maradt ki
Fotó: Facebook/Érdi Fidesz