Újabb rendőrségi eljárás indult Demcsák Zsuzsa ellen, lehet, hogy most már be is csukják

2020. január 20., 10:18

Szerző:

Demcsák Zsuzsát még november végén kapta lencsevégre a Bors olvasója, megörökítve, amint a celeb hároméves, ismételt eltiltása ellenére egy óbudai bevásárlóközpont melletti parkolóban vidáman a volán mögé pattant.

A műsorvezetőt pár hónappal korábban, júniusban szintén Óbudán kapcsolták le a járőrök, amint ittasan hajtott a buszsávban. Ezután kapta az eltiltást, és mellé még egy 700 ezer forintos pénzbüntetést. 

A novemberi eset miatt nemrég hivatalból eljárás indult ellene – írja a Ripost.

A lap által megkeresett közlekedési jogász szerint egészen biztos, hogy Demcsák a sorozatos szabálysértések miatt komoly ítéletre számíthat: újabb egy évre eltiltják majd a vezetéstől, de

az sem kizárt, hogy 20 nap elzárásra ítélik.

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.