Elvették a szüleitől a négyéves kislányt, akit a gyanú szerint megerőszakoltak egy ceglédi munkásszállón

2018. november 3., 16:29

Szerző:

Három napja kiengedték a kórházból és nevelőszülőknél helyezték el azt a négyéves kislányt, aki a gyanú szerint többször is brutális nemi erőszak áldozata lehetett egy ceglédi munkásszállón – derül ki a Bors cikkéből.

Október 10-én röppent fel a hír, hogy  a rendőrség ismeretlen tettes ellen nemi erőszak gyanújával nyomozást indított azután, hogy a sokk alatt álló négyéves kislányt orvoshoz vittek egy ceglédi munkásszállóról, ahol a román állampolgárságú szüleivel él. El volt törve a combcsontja, végül pedig egy budapesti kórházban derült ki, hogy nemi erőszak áldozata lett, brutálisan megverték és vérző nemi szerve tanúsága szerint megerőszakolták. Az ügyben a rendőrség mindenkit kihallgat, aki kapcsolatba kerülhetett a kislánnyal, a környezetében lévő férfiak mindegyikétől DNS-mintát vettek, a kislány nagybátyját pedig hazugságvizsgálatnak is alávetették.

Bár a szülők azt állítják, hogy a akkor szerezte a sérüléseit, amikor 500 kilogrammos súly  ráesett, az édesanyja pedig három héten át végig mellette volt a kórházban. hatósági döntés nyomán a kislányt nevelőszülőknél helyeztek el, a családnak sem árulva el, hogy kikhez.

A Bors forrásai szerint a kislányt pszichológus vizsgálta már, nemsokára pedig a gyerekorvost is meghallgatják az ügyben.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.