Eltűnt Tuzsérról Lakatos Viktória, de könnyű lesz megtalálni, mert rá van tetoválva, hogy PISTI

2019. április 24., 12:58

Szerző:

A Záhonyi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Lakatos Viktória 25 éves tuzséri lakos eltűnése ügyében. A nő 2019. január 25-én otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására, illetve jelenlegi tartózkodási helyének megállapítására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A nő 155 cm magas, teltkarcsú, fekete hajú, barna szemű. Különleges ismertetőjele, hogy az egyik vállán SZK és A betű, valamint

alkarjának belső oldalán PISTI feliratú tetoválás olvasható.

Eltűnésekor fekete szövetkabátot, fekete nadrágot és szürke csizmát viselt.

Ő az:

Fotó: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri és jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, az tegyen bejelentést személyesen a Záhonyi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-42/524-600-as telefonszámot, illetve a 112-es központi segélyhívót! Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet – írta a police.hu. 

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.