Eltűnt Inzsöl Aida, nagy erőkkel keresi a rendőrség

2019. január 2., 09:31

Szerző:

A VIII. kerületi rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 16 éves Inzsöl Aida eltűnése ügyében.

A lány december 29-én józsefvárosi tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Inzsöl Aida körülbelül 160 centiméter magas, fekete, hosszú hajú, barna szemű.

Ő az:

Fotó: police.hu

A rendőrség  kéri, hogy aki felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén – írja a police.hu.

 

 

15:00

Április 16-án, kedden elindult a központi szúnyoggyérítés, amelyet évek óta a katasztrófavédelem irányít. Tavasszal túlnyomórészt a lárvák elleni biológiai védekezés zajlik. A szúnyogok tenyészőhelyén egy természetes baktérium által termelt fehérjét tartalmazó készítményt juttatnak a vízbe. Ez a fehérje a kijuttatott dózisban kizárólag a csípőszúnyogok lárváit pusztítja el, minden más élőlényre, még az árvaszúnyogokra is ártalmatlan.