Eltűnt Kalivoda Attila, nagy erőkkel körözi a rendőrség

2020. január 24., 17:09

Szerző:

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Kalivoda Attila 48 éves, mezőnyárádi lakos eltűnése ügyében.

A férfi eltűnését tegnap jelentették be a rendőrségen. A 48 éves férfi áprilisban ismeretlen helyre – vélhetőleg külföldre – távozott, tartózkodási helye azóta ismeretlen, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Kalivoda Attila megközelítőleg 185 centiméter magas, körülbelül 100 kilogramm testsúlyú, haja rövid és barna színű.

Ő az:

Fotó: police.hu

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a képen látható személy hollétével kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. A névtelenség megőrzése mellett is tehetnek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán.

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.

A Závecz közvélemény-kutatása szerint Magyar Péter pártjának EP-listája a kutatás első felében jelentősen megelőzött minden ellenzéki pártot a DK–MSZP–Párbeszéd kivételével, így a harmadik helyen szerepel a rangsorban. A teljes lakosság 11%-a, a biztos szavazók 14%-a voksolna rá.