Meglátogatta a szélsőjobboldali Vadhajtások provokatőre az MSZP majálisát, ám Ujhelyi István hamar el tudta zavarni

2019. május 1., 14:59

Szerző:

Ismét feltűnt a kormánymédia kedvenc szélsőjobboldali provokatőre, a Vadhajtások "újságírója", ezúttal az MSZP majálisán, pontosabban Ujhelyi István, a párt európai parlamenti képviselőjének beszéde alatt. Bár Bede Zsolt valószínűleg nagyobb siker reményében érkezett, ám Ujhelyi szerint Bede a helyszínen elismerte: köze volt tavaly szeptemberben az Ujhelyit ábrázoló bábu Köztársaság téri felakasztásához (az említett rész a videó 41. percénél kezdődik). Bede kijelentése azonban nem hallható tisztán a felvételen.

Bede azzal védekezett, hogy korábban egy Orbán Viktor bábut rugdostak. Valószínűleg arra az esetre gondolhatott, amikor Dopeman belerúgott Orbán hungarocell fejébe egy tüntetésen, ami miatt a bíróságot is megjárta.

Távozásakor a felsült provokatőr még kommunistázott és káromkodott egyet.

07:17

A Závecz közvélemény-kutatása szerint Magyar Péter pártjának EP-listája a kutatás első felében jelentősen megelőzött minden ellenzéki pártot a DK–MSZP–Párbeszéd kivételével, így a harmadik helyen szerepel a rangsorban. A teljes lakosság 11%-a, a biztos szavazók 14%-a voksolna rá.