Elfogtak három férfit, az eltűnt újpesti vállalkozó megölésével gyanúsítják őket

2019. május 24., 10:21

Szerző:

Emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt két budapesti és egy szentendrei férfit hallgattak ki a május 6-án eltűnt újpesti vállalkozó, a 47 éves Antal Csaba eltűnésének ügyében - közölte pénteken a rendőrség. A férfi luxusautókkal kereskedett, az autóbehozatal mellett több szerelőműhelye is volt. Antal Csaba egyik barátját kérte meg, hogy fuvarozza el a IV. kerületi Erdősor utcába. Ott kiszállt, azóta pedig senki nem tud róla semmit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság május 6-án eltűnés miatt indított körözési eljárást, a BRFK Életvédelmi Osztálya két nappal később pedig már emberölés gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A nyomozók csütörtökön azonosították azt a három férfit, akiket Antal Csaba megölésével gyanúsítanak.

Antal Csaba
Fotó: police.hu

Mint azt a 168 Óra is megírta, Antal Csaba eltűnése után négy nappal egy másik, ugyancsak luxusautókkal kereskedő vállalkozó is eltűnt. Az 50 éves Pintér Gyula gyömrői műhelyéből a maglódi otthonához hajtott a Hummerjével, azóta nem adott életjelet magáról, de a Bors úgy tudja, a kocsiját másnap éjszaka visszacsempészte valaki a ház udvarába. A férfi kutyáját pedig a szlovákiai Léván találták meg.

Az ő ügyében személyi szabadság megsértése miatt indítottak eljárást. A Blikk értesülését, hogy a két bűncselekménynek köze lehet egymáshoz, a rendőrség nem erősítette meg a 168 Órának.

Tegnap 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegnap 17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.