Bezsuppolták a 60 éves asszonyt, aki a Ceglédbercel-Cserő vasútállomáson a táskájával ütötte a kalauzt

2019. szeptember 19., 12:05

Szerző:

Egy 60 éves nő  augusztus 23-án reggel a Ceglédbercel-Cserő vasúti megállóhelyen szóváltást után a kezében lévő táskával megütötte a jegyvizsgálót, majd onnan eltávozott. A jegyvizsgáló az ütés következtében sérülést nem szenvedett., de az esetről bejelentést tett a rendőrségen.

A ceglédi rendőrök  azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. A ceglédberceli nőt a rendőrök 2019. szeptember 18-án reggel otthonában elfogták és a rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

Ellene közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a rendőrség – tudatta a police.hu.

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.

A Závecz közvélemény-kutatása szerint Magyar Péter pártjának EP-listája a kutatás első felében jelentősen megelőzött minden ellenzéki pártot a DK–MSZP–Párbeszéd kivételével, így a harmadik helyen szerepel a rangsorban. A teljes lakosság 11%-a, a biztos szavazók 14%-a voksolna rá.