Együtt kampányol civilekkel a pécsi ellenzék a közös polgármester-jelölt mögött az őszi választásokig

2019. június 30., 14:33

Szerző:

Együttműködési megállapodást írtak alá a pécsi civil szervezetek a Mellár Tamás országgyűlési képviselővel fémjelzett Mindenki Pécsért Egyesülettel, hogy Péterffy Attila lesz a közös polgármester-jelöltjük – derült ki a Pécsi Stop közvetítésében. A városi ellenzék az LMP és a Jobbik kivételével már Péterffy mögé állt.

Péterffy Attila
Fotó: Facebook

Az együttműködés megelőlegezi, hogy a pártok az őszi választásokon a budapestihez hasonló módon állapodhatnak meg a kerületekben. Az LMP várhatóan az előttünk álló héten dönt a csatlakozásról.

Péterffy neve korábban már felmerült, és maga Mellár nyilatkozott úgy róla, hogy nem megbízható és a Fidesz B-terve. Ezúttal azonban nagyobb bizalommal beszélt róla a beszámolók alapján.

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.