Együtt bontanák le a glükózt – Megihlette a Fidesz gyűlöletplakátja a SOTE orvostanhallgatóit

2018. március 7., 11:02

Szerző:

Több verziója készült már a Fidesz hangulatkeltő,  „Együtt bontanák le a kerítést” plakátjának. A minap Jávor Benedek, a Párbeszéd Magyarországért EP-képviselője kapott ihletett és osztott meg Facebook-oldalán egy alternatív plakátot a paksi bővítésről, amelyen nem Soros György és nem is az ellenzék, hanem az ügy érintettjei, Orbán Viktor, Vlagyimir Putyin, Lázár János, Szergej Kirijenko és Klaus Mangold ölelgeti egymást és a radioaktív anyagot tartalmazó hordókat. 

Most a SOTE hallgatóinak egy részéből álló „SOTE Meme” Facebook-oldal dobott egy zseniálisat, és nemcsak nevetni lehet rajta, hanem tanulni is belőle! A jövőbeli egészségügyi dolgozók megmutatják kik (mik) bontanák le együtt...a glükózt. 

Fotó: SOTE Meme/Facebook

 

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.