Egy orosházi prostituált hónapokig zaklatta volt szeretőjét és a férfi családját

2019. október 9. 14:00 - szerző: 168 Óra

Egy 36 éves orosházi nő – aki egyébként prostitúciós tevékenységet folytat – tavaly hónapokig szexuális kapcsolatban állt egy férfival. A viszony lezárása után a nő elkezdte zaklatni a férfit, személyesen és üzenetekben is, fenyegette őt és pénzt követelt tőle – írja az ügyészség.

A nő májusban a sértett utcán álló személygépkocsiját megrongálta, egy kulccsal a motorháztetőt összekarcolta, amivel 100 ezer forintos kárt okozott. Pár nappal később a nő a sértett édesanyjának háza előtt megvárta a sértettet, a férfit és két kiskorú gyermekét hangosan szidalmazni kezdte. A sértett autójába úgy belerúgott, hogy abban ezután 180 ezer forintos kár keletkezett. 

A Békéscsabai Járásbíróság nyomozási négy hónapra elrendelte a nő távoltartását, aki erre az időtartamra felfüggesztette a zaklatást. Annak lejárta után azonban már másnap, szeptember 21-én délelőtt megjelent a sértett munkahelyén, egymillió forintot követelve tőle az általa nyújtott szexuális szolgáltatások ellenértékeként. Megfenyegette, hogy ha nem kapja meg a pénzt, a sértett szüleivel és gyermekeivel is beszélni fog, és feltárja előttük korábbi viszonyukat. Még aznap becsmérlő kifejezések kíséretében pornográf tartalmú messenger üzeneteket küldött a sértett feleségének és gyermekeinek.

Az Orosházi Járási Ügyészség zaklatás és kétrendbeli kisebb kárt okozó rongálás vétsége miatt kezdeményezte a nő távoltartását, amelyet a bíróság ismét elrendelt négy hónapra.