Orbán lebuktatta Dzsudzsákot, aki egy teraszon kávézgatott, miközben a karanténban kellett volna csücsülnie

2020. május 20., 10:19

Szerző:

A fővárosi lazítás első napján hangulatos képgaléria került ki Orbán Viktor Facebook-oldalára az újra megnyiló vendéglátós teraszokról.  

A képeken egyebek között felbukkant Dzsudzsák Balázs futballista, amint egy árnyas városi teraszon kávét vesz magához némi vízzel, a jó kiszolgálásban részesített emberek elégedett mosolyával.

Íme:

Dzsudzsákot a Külügyminisztérium hozta haza Dubajból egy mentesítő járattal hét másik magyarral együtt. A focista diplomata-útlevélle utazott. Miután hazatért, a Nemzeti Sportnak azt mondta, hogy

kéthetes karanténba vonul. 

Csakhogy.

Miután Dzsudzsák május 6-án hajnalban tért haza, a két hét még nem telt le, amikor az Orbán Facebookjára kitett fotó készült.

Blikk kereste a játékost és a menedzserét is, hogyan lehetséges, hogy számára már 12 nap után véget ért a vesztegzár. Sem Dzsudzsák, sem a menedzsere nem válaszolt.

(A 444 nyomán)

18:28

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.

A Závecz közvélemény-kutatása szerint Magyar Péter pártjának EP-listája a kutatás első felében jelentősen megelőzött minden ellenzéki pártot a DK–MSZP–Párbeszéd kivételével, így a harmadik helyen szerepel a rangsorban. A teljes lakosság 11%-a, a biztos szavazók 14%-a voksolna rá.