A könyvdaráló Dúró Dóra az iskolákban és a színházakban is rendet vágna

2020. október 16., 07:32

Szerző:

A könyvdarálásáról elhíresült Dúró Dóra azzal a kéréssel fordult a frakcióvezetőkhöz, hogy támogassák határozati javaslatát, miszerint előírná a „homoszexuális propaganda” iskolai tiltását. 

 Bár kezdeményezését már egyszer leszavazták, közleményében újra megpróbált hatni a kormánypárti képviselőkre:

"Ha a Fidesz és a KDNP képviselői valóban úgy gondolják, hogy „hagyják békén gyermekeinket”, akkor tegyenek is valamit ez ügyben" - mondta.

Kezdményezését azzal indokolta, hogy az oktatásban „ne mérgezhesse gyermekeinket ez a rendkívül agresszív lobbi”.

Dúró egyúttal a „szexuális felvilágosításnak álcázott propagandatevékenységeknek" és a „színházi előadásokba bújtatott homoszexuális jeleneteknek" is nekiment. - írta meg az index.

„A droghasználattal kapcsolatban egyébként már létezik hasonló szabályozás: a kábítószert sem lehet népszerűsíteni az oktatásban, akkor a homoszexualitást miért lehet? Kíváncsian várom a frakcióvezetők válaszait!" – indokolt a képviselő.

(Az Index nyomán)

 

 

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.