Dunakesziről szökött foglyot keres a rendőrség

2018. október 26., 10:13

Szerző:

A 22 éves Csicsák Zoltán október 25-én délelőtt a bűnügyi felügyelet szabályait megszegte, eltávolította az elektronikus nyomkövetőjét a lábáról és ismeretlen helyre távozott – írja a police.hu.

A nyomozó hatóság elfogatóparancsot bocsátott ki ellene.

Fotó: police.hu

A rendőrök kérik, hogy aki a férfit felismeri vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen munkaidőben személyesen a Dunakeszi Rendőrkapitányságon (Dunakeszi, Tábor utca 2. szám), illetve hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-01/236-2883-as telefonszámon, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

 

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.