Dobrev Klára: A Fidesz úgy véli, ha megfosztja a magyarokat a hírektől, nem fognak hallani a lopásokról, zsarolásokról, fenyegetésekről

2020. július 25., 13:05

Szerző:

Megszólalt az Index ügyében a Demokratikus Koalíció EP-képviselője, Gyurcsány Ferenc pártelnök felesége, Dobrev Klára. Dobrev Facebook-oldalán azt írja, "amikor a magyar jogállamiságért küzdünk, az Indexért is küzdünk".

Dobrev szerint az Index az élete részévé vált, még ha bosszantotta is olykor egy-egy vélemény, vagy tévesnek ítélte meg azt. "Na bumm, nyilván az újságíró is elégedetlen volt azzal, amit mondtam, ilyen a demokrácia" - írja.

"A Fidesz úgy véli, ha megfosztja a magyarokat a hírektől, akkor a magyarok milliói nem fognak hallani azokról a lopásokról, zsarolásokról, fenyegetésekről, amelyekre kormányzásuk alapul.

Orbán fél az országtól, fél tőletek, és azt hiszi, ha megvonja az országtól a híreket, meg tudja őrizni hatalmát", áll a bejegyzésben.

 

 

Április 16-án, kedden elindult a központi szúnyoggyérítés, amelyet évek óta a katasztrófavédelem irányít. Tavasszal túlnyomórészt a lárvák elleni biológiai védekezés zajlik. A szúnyogok tenyészőhelyén egy természetes baktérium által termelt fehérjét tartalmazó készítményt juttatnak a vízbe. Ez a fehérje a kijuttatott dózisban kizárólag a csípőszúnyogok lárváit pusztítja el, minden más élőlényre, még az árvaszúnyogokra is ártalmatlan.