Piros-fehér szalagot kapott Orbán Viktor dolgozószobájának ajtaja

2020. szeptember 9., 08:10

Szerző:

A Színház és Filmművészeti Egyetem tiltakozására utaló piros-fehér szalagot ragasztott Orbán Viktor miniszterelnök parlamenti dolgozószobájának ajtajára Varga Zoltán DK-s országgyűlési képviselő.

"Ha Orbán Viktor azt gondolta, hogy majd a parlamenti dolgozószobájába bújhat a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatóinak tiltakozása elől, akkor tévedett. Tettem róla, hogy megértse: ideje pakolni! Az ő szavatossága menthetetlenül lejárt!" - írta a Facebookon a politikus, aki a tenyerére írta "SZFE" felirattal is jelezte, kiáll az egyetem autonómiája mellett.

Tegnap 16:25

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Tegnap 15:42

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.