Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni!

Dévényi Tibor megírta a végrendeletét és kórházba vonul

2019. október 24. 11:44 - szerző: 168 Óra

Kórházba vonul Dévényi Tibor: úgy döntött, tetőtől talpig kivizsgáltatja magát. Végigcsinálja a kellemetlen szűréseket is, nehogy később sokkal nagyobb baj miatt kelljen szenvednie.

„Szerintem 72 évesen már igenis figyelni kell az embernek magára, szükség van az orvosi kontrollra. Még akkor is, ha kórházban feküdni sosem jó, főleg esténként, mert akkor nagyon magányos az ember. Ráadásul már az ápolónők is egyre korosabbak – viccelődött a Blikknek a lemezlovas, aki korábbi lábsérülése miatt egyre kevesebbet mozog, fel is szedett pár felesleges kilót.

Azt biztos mondják majd az orvosok, hogy többet kellene mozognom, de sajnos a lábam miatt ez nem megy olyan könnyen. Ha fiatalabb lennék, meg lehetne műteni, de elmúltam már hetvenéves, és nem találok orvost, aki megoperálna, mert senki nem vállalja. Így együtt kell élnem már a fájdalommal, ami nem egy leányálom – vallotta be.

Dévényi sokáig szeretne még élni és szórakoztatni, de gondolt arra az időre is, amikor már nem lesz. Ezért megírta a végrendeletét, amelyben mindenét a gyermekeire, valamint élettársára hagyja, akivel több mint tíz éve él együtt.