Deutsch Tamás zokogva röhögő szmájlival kárörvendezik Horváth Csaba vereségének

2019. február 4., 11:22

Szerző:

„Szerencsétlen MSZP már azt a választást is elveszti, ahol csak a saját miniszterelnök-jelöltje és a saját főpolgármester-jelöltje indul" – kommentálta az ellenzéki főpolgármesterjelölt-előválasztást Deutsch Tamás EP képviselő:

A vasárnap délben lezárult szavazáson 34 214-en vettek részt. Karácsony Gergely 27 598 szavazatot, riválisa, Horváth Csaba 6535 szavazatot kapott, így Karácsony lett az MSZP, a DK, a Párbeszéd és a Szolidaritási Mozgalom főpolgármester-jelöltje az őszi választáson.

A kormánysajtó szerint a részvételi arány szánalmas, ellenzéki politikusok viszont azt mondják, hogy nagyjából tízezer ember részvételére számítottak, az eredmény ehhez képest kellemes meglepetés.   

2024. április 23., 18:28

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.