Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

Nem vagyok állatkínzó, csak elborult az agyam – mondja a kocsmárosnő, aki krumpliért, kenyérért és némi szeszért ölette meg a kutyáját

2019. augusztus 23. 13:22 - szerző: 168 Óra

Nem vagyok állatkínzó, csak elborult az agyam – mondja a kocsmárosnő, aki másfél kiló krumpliért és némi szeszért ölette meg a kutyáját

Vérfagyasztó módon ölette meg kutyáját egy nő a Baranya megyei Dencsházán. Egy helyi kocsmárosnő krumplival, kenyérrel, hússal és alkohollal fizetett egy helyi korlátozott értelmi képességű férfinak, hogy végezzen Léna nevű kutyájával. Az állat még élt, amikor gyilkosai eltemették – írtuk augusztus elején a Bors nyomán.

Mint a Magyar Hang felidézi, az eset után a Szurkolók az állatkínzás ellen nevű csoport tagjai meglátogatták a dencsházai kocsmát, hogy ott 

másfél kiló krumplival fizessenek az italért.

(A szurkolók egyébként nemrég a balotaszállási kutyakínzót is felkeresték, de nem találták meg.)

A látogatás után a kocsma, amelyet az internetes térképen jelenleg „Kutyagyilkos Bisztró”-ként találhatunk meg, hirtelen és váratlanul bezárt.

A helyet a Magyar Hang munkatársai is felkeresték. Ekkor már újra nyitva volt az ivó, a pult mögött pedig maga Zsuzsa állt, a felbujtó, aki a lap érdeklődésére elmondta:

„A kutya rendszeresen kiterítette a csirkéit, rávicsorgott a lányára, és megkapta a fia bokáját. (...)Itt sírtam a kocsmában, amikor láttam, hogy ott sorakoznak megint a tyúkok. Ha megkötöttük, megvadult, nem lehetett bírni vele, hiába adtunk neki enni-inni, akkor rátámadt a másikra. (...) Talán amikor a kislányra is rávicsorgott, akkor mondtam azt magamban, hogy nem kínlódom tovább, hogy elég. És mondhatnak akármit, én nem vagyok állatkínzó, csak elborult az agyam, mert nagyon sok kárt okozott a kutya. Nem én kértem meg Lajoskát, hogy ölje meg a kutyát, hanem ő ajánlotta fel…"