Mészáros Lőrincné tévéjében, Hajdú Péter keze alatt folytatja karrierjét Demcsák Zsuzsa

2020. június 24., 12:25

Szerző:

Demcsák Zsuzsa több mint két és fél év után újra műsorvezetői feladatokat kap: a megújuló Life TV csapatában tér vissza a képernyőre – írja a Blikk.

A lap úgy tudja, hogy a tévést állandó rendszerességgel láthatják majd a nézők, ám azt a csatorna egyelőre nem árulta el, pontosan milyen formátumban tűnik majd fel a celeb. A műsorvezető megerősítette a lapnak a hírt.

„Annyit elmondhatok, hogy a nézők rendszeresen láthatnak majd a Life TV képernyőjén. Örülök ennek a lehetőségnek, mert ugyan az elmúlt időszakban is szerepeltem vendégként különböző műsorokban,

igazából a műsorvezetés az, amihez a leginkább értek.

Ebben a közegben érzem magam a legjobban" – mondta a tévés.

A Life TV tulajdonosa Mészáros Lőrincné Kelemen Beatrix.

A társaság vezérigaztgatójáv nemrég Hajdú Pétert nevezték ki, aki azonnal megszüntette Várkonyi Andrea és Szulák Andrea műsorát. Szulák emiatt fel is mondott.

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.