Példaképének akart bizonyítani a bandában a Deák téri késelő, akit saját rokonai román kutyának csúfoltak gyerekként

2020. május 26., 07:23

Szerző:

– Kiráz a hideg, ha csak eszembe jut, amit velem csináltak - mesélte a Blikknek egy fiatal férfi, akit a fővárosi Deák Ferenc téren történt kettős gyilkosságban résztvevő banda előzőleg megtámadott.

- A Deák térnél kilyukadt a biciklim kereke, ezért tolnom kellett. Ahogy békésen sétáltam, odajött egy banda, lökdösni kezdtek, majd követelték a telefonomat. Megijedtem, de nem adtam nekik, inkább megszaporáztam a lépteimet, ami nem olyan egyszerű egy rossz bringával. Erre utánam jöttek, válogatott ocsmányságokat mondtak, majd megfenyegettek, hogy nagy bajom esik, ha nem fogadok szót. Felkaptam a bringám, majd rohantam, ahogy tudtam. Egy ideig követtek, de aztán átrohantam a hatsávos úton, ők pedig a túloldalon ragadtak. Senki nem jött segíteni! Másnap a neten láttam, hogy éjszaka késelt egy banda, és rájöttem, hogy engem is ők zaklattak, csak nekem mázlim volt. - hangzott a történet a bulvárlap tálalásában.

 

 

A lap szerint a gyilkossággal gyanúsított Cs. Krisztián nem véletlenül lett erőszakos. Egy családtagja azt mondta,

az anyja mélyszegénységbe szülte őt és négy testvérét, többször leadta rokonoknak, akik román kutyának csúfolták a fiút. A rokon szerint egyszer egy pedofil is kivetette a hálóját a fiúra.

– Valójában az utca nevelte fel, de verekedni egyáltalán nem tudott, sőt, kifejezetten béna volt. Azért volt nála a bicska, mert attól erősnek érezte magát. Úgy tudom, a bandában volt a példaképe, azért szúrta le a két srácot, mert bizonyítani akart neki – idézte fel a családtag.

07:17

A Závecz közvélemény-kutatása szerint Magyar Péter pártjának EP-listája a kutatás első felében jelentősen megelőzött minden ellenzéki pártot a DK–MSZP–Párbeszéd kivételével, így a harmadik helyen szerepel a rangsorban. A teljes lakosság 11%-a, a biztos szavazók 14%-a voksolna rá.