A csantavéri bérgyilkos megmutatná, hová rejtette a gyilkos fegyvert, de a maffia miatt kockázatos lenne kivinni a rács mögül

2019. november 21., 17:24

Szerző:

Újra kihallgatták a nyomozók D. Csabát, akit azzal gyanúsítanak, hogy tavaly szeptemberben megölt egy vecsési vállalkozót a Pólus Center mögött - írja az Index.

A portál úgy értesült, hogy a szabadkai bérgyilkosként elhíresült férfi, aki korábban már beismerte a gyilkosságot, a legújabb vallomásában utalt arra, hogy az emberölés nem pontosan úgy történt, ahogyan azt korábban elmondta.

D. Csaba továbbá elmondta a rendőröknek, hogy nagyjából hol található az a Skorpióhoz hasonló géppisztoly, amivel elkövette a bűncselekményt. Budapesten rejtette el, és meg is mutatná, hová, de a rendőrök úgy döntöttek, hogy csütörtökön nem vonulnak ki a helyszínre. Ebben az is szerepet játszik, hogy a gyanúsított mozgatása komoly biztonsági kockázattal jár, hiszen olyan külföldi maffiacsoportokkal állhat kapcsolatban, amelyek akár arra is veszélyt jelenthetnek, hogy előzetes letartóztatásban van.

A férfit nyáron kommandósok vitték helyszíni kihallgatásra arra a Pólus Center mögötti területre, ahol tavaly megölte V. László vállalkozót. Valószínűleg nem véletlenül adtak rá golyóálló mellényt.