Titokban felállították Cserháti Zsuzsa síremlékét, a rokonok megesküdtek, hogy nem árulják el, kik adták össze az árát

2020. október 26. 07:26 - szerző: 168 Óra - forrás: Blikk

Teljes titokban állították fel a 17 éve elhunyt Cserháti Zsuzsa síremlékét – tudta meg a Blikk. A rokonok, barátok fogadalmat tettek: örökre homály fedi kilétét azoknak a mecénásoknak, akik anyagilag is támogatták, hogy a tragikus sorsú énekesnő fejfája helyett a különleges fotókerámiáról mosolyogjon vissza szeretteire és rajongóira.

Cserháti régi barátja és munkaadója, Krasznai László évekkel ezelőtt kezdte tervezni, hogy legyen sírköve az énekesnőnek. Cserháti fia, Szirtes Krisztián szerint csak néhányan segítettek abban, hogy végül idén szeptemberben a Farkasréti temető művészparcellájában felállították édesanyja sírkövét.

„Tudtuk, hogy évekbe telik majd a megvalósítás, de most végül összejött. Azok, akik pénzt adtak hozzá, nem a hírverésért tették. Akik segítettek, tisztelték, szerették édesanyámat, önzetlenül” – mondta Szirtes, aki nem tudta vállalni a költségeket. 

A lap kereste Horváth Charlie-t, aki rengeteget segített Cserhátinak, és a szóbeszéd szerint hozzájárult a síremlékhez, de nem kívánt erről nyilatkozni.