Változás! Már szerdától hozzájuthat az újságárusoknál a legfrissebb 168 Órához!

Megfojtotta és kilencszer arcon szúrta élettársát egy győri férfi, majd síró csecsemőjüket vérben ázott halott anyja mellé fektette

2020. június 4. 13:15 - szerző: 168 Óra

A Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség emberölés bűntette és kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt emelt vádat a 30 éves győri férfival szemben.

A vádirati tényállás szerint a férfi és a nő élettársi kapcsolata megromlott, ezért tavaly februárban a nő a tízhónapos kisfiúkkal együtt elköltözött a férfitól Kajárpécre. Itt a férfi rendszeresen látogatta őket.

Egy ilyen látogatás alkalmával a bérlemény konyhájában a férfi – féltékenység miatt - számonkérte a 27 éves édesanyát, majd háromszor ököllel megütötte, amitől a nő a földre esett.

A földről felkelve a nő a szobába menekült, ahol kisfiúk is tartózkodott.

Itt a férfi a kanapén két kézzel fojtogatni kezdte őt, majd egy késsel kilencszer arcon és nyakon szúrta.

A földre eső, erősen vérző áldozatot ezt követően a földön hagyta, majd a hangosan síró gyermekhez ment, őt felvette, csitítani próbálta, majd letette a földre és távozott.

A nőnél a súlyos sérüléseibe perceken belül belehalt.

Holttestére – a nyakából kiálló késsel – és a testen sírva, vértől áztatott ruhában fekvő csecsemőre másnap reggel találtak rá.

A letartóztatás hatálya alatt álló elkövetővel szemben a halmazati szabályokra tekintettel 20 év szabadságvesztés is kiszabható.

Az Ön által megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz amelyeket csak 18 éven felüli olvasóinknak ajánlunk.

18