Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

Többször mellkason szúrta rabként tartott élettársát egy szőci férfi egy disznóvágáson

2019. október 9. 11:18 - szerző: 168 Óra

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 27 éves szőci lakos ellen. Az eljárás adatai szerint a férfi 2018. november 11-én délután ismerősei családi házának udvarában többször mellkason szúrta élettársát – írja a police.hu.

A helyszínen tartózkodók a férfit lefogták, és a nő segítségére siettek, aki a támadás következtében eszméletét vesztette. A kiérkező mentőszolgálat munkatársai stabilizálták a sértett állapotát, ezt követően kórházba szállították.

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit a helyszínen elfogták. Gyanúsítottként kihallgatták, és indítványozták letartóztatását, amelyet a Veszprémi Járásbíróság 2018. november 14-én elrendelt.

veol.hu a történtekről azt írta, hogy az eset egy disznóvágáson történt vasárnap, ahol hívatlanul megjelent a férfi, és mivel élettársa nem akart elmenni vele, többször megszúrta a nőt azzal a 10-15 centiméter pengehosszúságú késsel, amivel előzőleg a disznót ölték le. A lapnak a lány anyja azt nyilatkozta, hogy 19 éves lánya élettársa nem sokkal korábban szabadult a börtönből.

A férfi az asszony szerint nagyon durván bánt a párjával, többször megverte, dolgozni se engedte, állandóan a nyomában volt, a lánya nem tudott megszabadulni tőle.

Az anya tervezte, hogy jelzi a rendőrségnek, hogy akkor már hetek óta nem látta a lányát. A férfi ugyanis még az utcára sem engedte ki egyedül a fiatal nőt.

Fotó: police.hu