Többször mellkason szúrta rabként tartott élettársát egy szőci férfi egy disznóvágáson

2019. október 9. 11:18 - szerző: 168 Óra

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 27 éves szőci lakos ellen. Az eljárás adatai szerint a férfi 2018. november 11-én délután ismerősei családi házának udvarában többször mellkason szúrta élettársát – írja a police.hu.

A helyszínen tartózkodók a férfit lefogták, és a nő segítségére siettek, aki a támadás következtében eszméletét vesztette. A kiérkező mentőszolgálat munkatársai stabilizálták a sértett állapotát, ezt követően kórházba szállították.

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit a helyszínen elfogták. Gyanúsítottként kihallgatták, és indítványozták letartóztatását, amelyet a Veszprémi Járásbíróság 2018. november 14-én elrendelt.

veol.hu a történtekről azt írta, hogy az eset egy disznóvágáson történt vasárnap, ahol hívatlanul megjelent a férfi, és mivel élettársa nem akart elmenni vele, többször megszúrta a nőt azzal a 10-15 centiméter pengehosszúságú késsel, amivel előzőleg a disznót ölték le. A lapnak a lány anyja azt nyilatkozta, hogy 19 éves lánya élettársa nem sokkal korábban szabadult a börtönből.

A férfi az asszony szerint nagyon durván bánt a párjával, többször megverte, dolgozni se engedte, állandóan a nyomában volt, a lánya nem tudott megszabadulni tőle.

Az anya tervezte, hogy jelzi a rendőrségnek, hogy akkor már hetek óta nem látta a lányát. A férfi ugyanis még az utcára sem engedte ki egyedül a fiatal nőt.

Fotó: police.hu