Családja szerint nem erőszakolták meg a ceglédi kislányt, csak baleset történt

2018. október 11., 08:29

Szerző:

Borsnak nyilatkozott annak a román állampolgárságú férfinak a munkatársa, akinek 4 éves lányát a rendőrség gyanúja szerint vasárnap brutálisan megerőszakolták és megverték Cegléden. A lap szerint Andika a román állampolgárságú szüleivel élt egy munkásszállón, mert a családfő nyolc éve dolgozik az egyik helyi vállalkozónál, aki lakhatást is biztosít számukra.

Az apa munkatársa szerint a kislány családja kizártnak tartja, hogy a gyermeket megerőszakolták volna. A család azt állítja, hogy vasárnap egy rossz mozdulat következtében feldőlt egy ötszáz kilós súly, ami a szerencsétlen kislány lábára esett. A gyermeket nyomban kórházba szállították, ahol a nőgyógyász megállapította, hogy a gyerek erőszak áldozata lett. A munkatárs szerint viszont a nagy ütéstől is vérezhetett Andika nemi szerve.

A rendőrség nagy erőkkel kezdett nyomozni, a helyszínen mindent felforgattak, az apa kocsiját pedig teljesen szétszedték. A munkatárs szerint a család minden férfitagját kihallgatták, az anya testvérét még hazugvizsgálóra is kötötték.

- Négyszer vizsgálták vele, de egyszer sem bukott meg. Az anya, Krisztina borzasztó állapotban van, két éve sokat volt pszichiátrián, miután elvesztette az egyik gyermekét - tette hozzá az apa munkatársa.

A család szállásadója szerint vasárnap egy negyed­órára ment el a lány apja és nagyapja, a gyerekek eközben az anyjukkal tévéztek, a nagybátyja pedig takarított. Mire azonban visszaértek, már megtörtént az erőszak.

A Bors úgy tudja, a kislányt már kétszer megműtötték, a kisebbik lányt pedig a gyámhatóság veszélyeztetés miatt már el is vette a pártól. A rendőrök az egész családtól, így az apától is DNS-mintát vettek.

- Nagyon megvisel minket az egész helyzet, de próbáljuk magunkat túltenni rajta valahogy – mondta a családfő, Lucian P., aki kizártnak tartja, hogy megerőszakolták a lányát.