Itt kell lenned, hogy elhidd: a Honfoglalás 2000 Egyesület a CÖF-ös Csizmadia László lemondását követeli az MTI-n keresztül

2019. december 6., 17:15

Szerző:

A Magyar Távirati Iroda megint lehozta a Honfoglalás 2000 Egyesület közleményét. A formáció nemrég azt üzente az MTI-n keresztül, hogy Borkai Zsolt egészséges, mert hölgyekkel hancúrozott az adriai jachton. 

 

Később azt követelték, hogy a kormány ne adjon pénzt járóbeteg-ellátásra.

 

Most pedig azért rántott kardot, hogy

váltsák le az Orbán- kormány kedvenc civil szervezete, a CÖF-CÖKA éléről Csizmadia Lászlót,

mert túl puha.

Így fogalmaztak: „Keseredetten, felháborodva tapasztalja a nemzeti oldal sok-százezres tábora azt az alibi politikát, melyet Csizmadia László, a CÖF-CÖKA elnöke művel. A botcsinálta politikus figyelmen kívül hagyja az ország sorsáért aggódó emberek határozott követelését, hogy a politikai gyakorlatot követve, utcai demonstrációkon (Békemenet-Harcimenet, tüntetések) biztosítsuk támogatásunkról az ország vezetőit. Mutassunk fel erőt, és nyilvánítsuk ki követeléseinket! Csizmadia ima-reggelikről beszél (?), közhelyeket pufogtat, semmitmondó nyilatkozatai senkit sem érdekelnek, akárcsak a jó szándékú, de hatástalan jogászkodások.

Csizmadia László és barátai egy szép emlékű Békemeneten
Fotó: MTI/Kallos Bea

Csizmadia alkalmatlan a jobb sorsra érdemes szervezet vezetésére, az emberek nem bíznak benne, követeljük: számoljon el és mondjon le azonnal!

Lesz helyette tekintélyes politikus, aki a közvélemény bizalmát bírja, és képes követni a célravezető politikai gyakorlatot. A Polgári Körök felszámolása után, már a CÖF sem élvezi az emberek támogatását, nem engedhetjük meg, hogy Csizmadia és néhány követője tönkre tegye ezt a fontos szervezetet. Telik az idő, minden jó szándékú emberrel együttműködve, határozott politikát kell folytatnunk."