"Cnenal" néven akart szétteríteni az országban 2400 pár Chanel-logós cipőt egy cég, de a NAV észrevette az agyafúrt trükköt

2020. május 4., 19:02

Szerző:

Több mint 112 millió forint értékben 2400 pár hamis cipőt foglaltak le a NAV munkatársai egy budapesti telephelyen - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) hétfőn az MTI-vel.

A közlemény szerint a pénzügyőrök a telephelyen ellenőrizték az ott parkoló román kamion és több kisteherautó szállítmányát, amikor megtalálták a

  • „Cnenal" feliratú cipőket, amelyek a Chanel cég logóját viselték:
Megszólalásig Chanel

A pénzügyőrök felvették a kapcsolatot a védjegytulajdonossal, aki megállapította, hogy a lábbelik a vásárlók megtévesztésére alkalmas hamisítványok - áll a közleményben.

A NAV ismeretlen tettes ellen iparvédelmi jogok megsértése miatt büntetőeljárást indított – írta a távirati iroda

A Chanelnek egyébként parműmként is rengeteg utánzata lelhető vel a világban, az egyik páldául a szépen csengő Chenale nevet viseli:

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.